Едно от  в града на седемте тепета вече е с

...
Едно от  в града на седемте тепета вече е с
Коментари Харесай

Едно от емблематичните заведения в Пловдив вече е с ново име и обновена визия

Едно от  в града на седемте тепета към този момент е с ново име и актуализирана визия. В сърцето на Пловдив  e известно място за срещи с другари и обичани хора.
Прочетете още
Локацията подготвя за незабравими уикенд празненства, фирмени събития, ергенски и момински празненства, рождени дни и още доста персонални мотиви за празнуване. 

Oro by Morado към този момент радва своите посетители с изключение на с прелестна панорама към Пеещите фонтани, само че и с ново лятно меню с изкушаващи средиземноморски ястия и изцяло освежен интериор с съвременна и стилна визия.



Всеки петък и събота се провеждат DJ празненства на разнообразни тематики, като Гръцко, “Да си станем близки ”, Най-доброто от 90-те и още.

Едно от последните доста шумни и VIP събития, което се състоя в Oro by Morado бе  .



Програмата на заведението можете да следите на тяхната нова fb страница   или IG профил .

Екипът на Oro by Morado са подготвили цялостна с изненади стратегия за целия сезон и обезпечено няма да останете разочаровани. Като старт е дълго чаканото публично разкриване на сезона, чиято дата ще се разкрие в най-скоро време.



Едно е обезпечено - Oro by Morado ще започва с доста изненади за своите клиенти. Заповядайте и вие да се насладите на хубавото време, вкусна храна и стилна конюнктура. Мястото е известно - против Пеещите фонтани! 







Телефон за резервации: 089 666 5213.

Адрес: ул. Авксентий Велешки 19, Пловдив 4000
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР